Clock
 Evenementen NL
Gratis webpagina maken Startpagina maken Free startpage

Evenementen NL

Datum en tijd

Datum & tijd

vrijdag 19 januari

Hier vind u alle informatie over Evenementen NL, paardensport startpagina met info over sportpaarden, handelsstallen maar ook links naar paarden wedstrijden.

Outdoor Gelderland 7-11 juni Outdoor Gelderland 7-11 juni
Outdoor Gelderland Direct naar start- en uitslagen Uitslag loterij Beelden Outdoor Gelderland 2009 Kasteelfair Middachten Winnaar Outdoor Culifair Trofee Goedkoop een afvalcontainer huren of een container bestellen, klik dan hier
http://www.outdoorgelderland.nl/

CHIO Rotterdam 22-25 juni CHIO Rotterdam 22-25 juni
Welkom op de website van het Concours Hippique International Officiel (CHIO) te Rotterdam. Het grootste internationale (outdoor) paardensportevenement van Nederland zit er weer op... we hebben weer kunnen genieten van prachtige paardensport, shows en gezelligheid tijdens het 61ste CHIO Rotterdam. De ontknoping van de Meydan FEI Nations Cup™ was spannend tot en met de laatste galopsprong, de wonderhengst Totilas maakte zijn internationale debuut in de Landenwedstrijd Dressuur en won de Kür op Muziek en in de Longines Grand Prix Port of Rotterdam streden de beste springcombinaties van de wereld. De jeugd heeft zich prima vermaakt tijdens de Weekkrant jeugdmiddag en in het Indofin kinderdorp. Bezoekers, sponsors en deelnemers hebben er een feestje van gemaakt in het Stroodorp waar elke dag door hoofdsponsor LSI swingend entertainment werd gepresenteerd. Volgend jaar is er weer een CHIO Rotterdam.
http://www.chio.nl/welkom.aspx

Valkenswaard 17-20 aug Valkenswaard 17-20 aug
International Concours Valkenswaard! 16 years! Global Champions Tour
http://www.csivalkenswaard.com/

Benelux Open 8-10 sept Benelux Open 8-10 sept
BENELUX OPEN springkampioenschap
http://www.beneluxopen.nl/

Horse Event 15-17 sept Horse Event 15-17 sept
Alle horsaholics verzamelen! Horse Event, hét totaalevenement voor de paardenliefhebber, trok zich niets aan van de crisis. Het grootschalige paardenevenement op het Nederlands Hippisch Centrum in Deurne groeit nog steeds. Een doorlopend programma op 15 locaties, met clinics en demonstraties, trok over drie dagen 28.500 paardenliefhebbers.
http://www.horse-event.nl/

Military Boekelo 5-8 okt Military Boekelo 5-8 okt
NieuwsFotopaginaOrganisatieVrijwilligers Herfst FairSponsorenPersStartlijsten UitslagenUitslagenDeelnemers infoWat is EventingWinnaars Boekelo ArrangementenWomen at the Military by TwenteLifeInformatieRouteParkeren Contact
http://www.military-boekelo.nl/

Paard en Koets 17-19 nov Paard en Koets 17-19 nov
Hier vind u alle informatie over Paard en Koets
http://paardensport.goedbegin.nl/clicklink.php

JIM (Maastricht) 23-26 nov JIM (Maastricht) 23-26 nov
Welkom bij Jumping Indoor Maastricht
http://www.jumpingindoormaastricht.nl/html/standaard/nl-NL/pages/default/Welkom.html

Zwolle Int (Hengsten) Zwolle Int (Hengsten)
Zwolle International Welkom op de website van Zwolle International. U kunt hier terecht voor de laatste nieuwtjes en weetjes over dit internationale topsportevenement.
http://www.zwolleinternational.nl/

Jumping Amsterdam Jumping Amsterdam
Jumping Amsterdam Kaartverkoop Jumping 2010 van start!08 oktober 2009AMSTERDAM - Van donderdag 21 tot en met zondag 24 januari 2010 is het Hollandcomplex van de Amsterdam RAI omgetoverd tot het centrum van de internationale paardensport. De wereldtop aan spring - en dressuurruiters komt naar Jumping Amsterdam, het evenement dat jaarlijks tienduizenden bezoekers trekt. Jumping biedt naast topsport met o.a. de FEI wereldbeker dressuur en BMC Grote Prijs van Amsterdam, een fantastisch randprogramma. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan, vanaf donderdag 8 oktober kunnen bezoekers hun entreebewijzen bestellen.
http://www.jumpingamsterdam.nl/

Indoor Brabant Indoor Brabant
25 t/m 28 maart 2010 - Brabanthallen te \'s-HertogenboschVan 25 tot en met 28 maart 2010 staan de Brabanthallen in ’s–Hertogenbosch weer helemaal in het teken van de paardensport. Vier dagen lang demonstreren de beste ruiters uit de hele wereld hun kunnen op de 43e editie van Indoor Brabant. Dit evenement trekt de beste ruiters zoals Anky van Grunsven en de andere leden van de Gouden Oranje Equipe, Piet Raijmakers, Jeroen Dubbeldam, Albert Zoer en Gerco Schröder en vele andere buitenlandse toppers zoals Meredith Beerbaum en Isabell Werth.
http://www.indoorbrabant.com/cms/page.php

Uw website hierbij?

paarden TERUG naar de hoofdpagina!

Copyrights 2006 - 2018 www.sportcentro.be - Alle rechten voorbehouden